sunnuntai 25. marraskuuta 2012

PerusJumppaa ja viikon treeneja...

Jos pelkka juoksu on tylsaa niin puolimatkassa voi aina pysahtya tekemaan pikku kuntopiiria! Tassa muutama perusjuttu! Vahan kyykkya, penkille nousua, punnerrusta, dippeja, askelkyykkya taaksepain...

If you find running "boring", you can always do some circuit training in the half way! There's few basics... Some squats, stepping or jumping on the bench, push ups, triceps....


















Talla viikolla tulikin treenailtua ihan kivasti, mut ensi viikolla mennaan vahan kevyemmin, kun sunnuntaina on taas tiedossa kovempaa menoa... Central Parkissa 5 mailin (8km) pyrahdys. Naa alle 10km matkat ei oo mulle niita mieluisimpia... Nopeus ei oo ikina ollut mun valttikortti ja nain lyhyen matkan joutuu juoksemaan alusta loppuun kovalla tempolla ja maalissa tuntuu, etta oksennus lentaa. Ehka ma oon vahan masokisti ja liian kilpailuhenkinen... Mut naa nopeet lenkit kehittaa kuitenkin kaikista parhaiten/nopeimmin ja naissa tapahtumissa tulee juostua aina kovempaa kuin mita yksin lenkilla. Taa on viimeinen lyhyempi matka ennen joulua, ja sitten on viela 15km 15.joulukuuta. 

This week I exercised quite a lot, but next week will be easier, because on Sunday I will be running in Central Park again. This time it will be 5 miles. Its the last shorter race before xmas... and one 15K in 15th of Dec. Under 10K runs are not my favorite ones, cause you need to run fast the whole race, and in the finnish line I feel like throwing up... Maybe I am a bit masokist and too competitive. .. But these  runs are good to becoming a faster runner, I push myself harder in the races than if I was running by myself .

MONDAY: Easy running 50min/ 9km (morning), Gym upper body+abs 75min (afternoon)

TUESDAY: Flow Yoga 75min 

WEDNESDAY: Gym 60min (kettlebell+ back&biceps) + Spinning 55min

THURSDAY: Running 50min/ 9km

FRIDAY: Long run 1h 50min/ 20km

SATURDAY: -

SUNDAY: Running random Intervals (treadmill) 60min/ 11.5km


2 kommenttia:

  1. Moi Heillu!
    Sulla on ollut tosi hyvä viime viikko urheilullisesti!

    Ja noi sun reitit maisemineen on niin hienot!! Kyllä noissa maisemissa passaa juosta, johan se on kumma jos siellä ei joku jaksa urheilla! :)

    Tsemppiä sunnuntain pyrähdykseen! :)

    Ja iloista ja reipasta alkanutta viikkoa! :)
    Hanna

    VastaaPoista
  2. Moi Hansu!

    Joo ihan kivasti meni, oli hyvin aikaa, kun oli niin monta pyhapaivaa! Taalta meilta on ihan mieleton nakyma Cityyn :)

    Kiitos ja kiitos samoin!

    Hellu

    VastaaPoista