keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kickboxing vs Yoga

Mieli haluaa actionia ja kovaa raakkia, mutta kroppa huutaa lepoa ja viestittaa kipeista lihaksista... 

My mind wants some action and hard exercise, but my body is screaming rest and sending me messages with hurting muscles...




Tanaan voiton vei Flow Yoga- tunti! Tunti ei todellakaan ollut mikaan helppo, lootus asennossa meditointia...juoksun jaykistamat paikat tuntuivat melkein 3kk tauon jalkeen entista jaykemmilta! Tunnin jalkeen olo on nyt ihanan rento ja mieli raukea! Valilla on hyva kuunnella kehoa ja jattaa rankat treenit valiin, jos olo on jo valmiiksi vasynyt!

Today's winner was Flow Yoga-class! This class is not the easiest one... we weren't just sitting in a lotus pose ;) After 3 months break, it felt like forever! My tight muscles from running felt even tighter. But now, after the 75min class my body is feeling so relaxed and my mind peacefull. It's good to listen to your body and skip the hard trainings if you feel already exhausted.

BENEFITS OF YOGA:

- Improves posture
- Increase energy levels 
- Sleep improves
- Flexibility and joint range of movement increase 
- Confidence ( You start to see a beauty in yourself that you never new was there)
- Strength
- Better relationships (The ability to relate to people in more meaningful way)
- Mindful eating (Awareness what your body needs, not what your mind tells...) 
- Breathing
- Reduces stress

I could continue this list .....








6 kommenttia:

  1. Ihana blogi, kannustava ja raikas! :) mullakin liikunta-aiheinen blogi, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa:

    http://kaunisvartalo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Joo, kayn katsoon! :) Urheilublogit kiinnostaa aina!

      Poista
  2. Mä niin tajuun sua! Mä tarttisin myös joogaa, mutta sen hidastempoisuus ei vaan inspiroi mua yhtä paljon kuin juoksu ja crossfit. Ehkä mä ens viikolla Dubaissa joogaan muutamana aamuna, jos siellä vaikka sattuis olemaan joku huippukomea joogaohjaaja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun taytyy loytaa hyva opettaja! Se vaikuttaa niin paljon! Ite tykkaan Suomessa kayda Nordic Yogan Vinyasa tunneilla! Se ei todellakaan oo mitaan hidastempoista, ja hiki todellakin tulee jo valmiiks kuumassa huoneessa ;) Se vois olla sun juttu! Siella on paljon muitakin kivoja tunteja pitkin paivaa.

      Joo Dubaissa on vaikka mita! Kannattaa kayda tsekkaan, ainakin ne opet ;) heh! Ihanaa lomaa! Siella ainakin aurinko paistaa!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Hi Stacie!

    Yes, i know! Its so great to do different exercises! You get all the great benefits and it doesn't get boring! I am glad to hear that it helped you to feel great now! Keep doing same way :)

    VastaaPoista