perjantai 30. marraskuuta 2012

Perjantai Spinningia!

Mun salikortti loppuu joulukuun puolivalissa :( ... niinpa ajattelin kayda naa viimeiset viikot spinningissa ja joogassa niin paljon kuin vain ehdin! Kohta alkaa 45 minuutin SpinIntensity!

Spinning on kivaa vaihtelua juoksulle (varsinkin jos on ihan kamala ilma ulkona). Siina tulee myos hyvin tehtya intervalli-treenit,  sykkeet on koko tunnin ajan suht korkealla. Ohjaajalla on tosi iso vaikutus tunnin kulkuun... tylsalla tunnilla katsoo koko ajan kelloa, koska loppuu; kun taas hyvan vetajan tunnilla musiikki on menevaa ja aika kuluu kuin huomaamatta. Fiilis on tunnin jalkeen ihan rattipoikki, mutta samalla ihan mieleton!  

Jos tykkaa ja kay paljon spinningissa on hyva olla erikseen spinning-kengat, ihan eri polkea kuin tavallisilla lenkkareilla! Remmit loystyy ja aina jostain kohtaa painaa... Naa mun on ostettu taalta, jostain pyoraily-kaupasta. Mulla on tosi kapea jalka ja valilla hankala loytaa hyvia kenkia/lenkkareita, mut naa on kylla tosi hyvat.




My gym membership ends soon, in the middle of Dec. :( so I try to go yoga and spinning classes as much as I have time. Spinning is a nice change for running (especially when the weather is awful). Its a good exercise, because your heart rate is quite high all the class. Instructor has a huge impact how the class is... if the instructor is really bad, I just end up watching the time... but if its a good one, time flies by and I feel awesome afterwards! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti