lauantai 12. huhtikuuta 2014

Chocolate Fix


    It's Saturday, and I am treating myself with some delicious chocolate :) 








Silloin tällöin tekee mieli herkutella. Entisenä sokerihiirenä olen kuitenkin iloinen, että olen päässyt irti sokerikoukusta. Silloin tällöin tosin tekee mieli makeaa... Nykyään tosin lähinnä tummaa suklaata- mitä tummempi, sen parempi! 

Omat suosikit ovat tällä hetkellä Lindtin Sea Salt ja Om Barin Coco Mylk. Myös ystävän jenkeistä tuoma kvinoasuklaa oli aivan ihanaa, samoin kuin Bee Pollen, jota on vielä muutama pala jäljellä. Mehiläisen siitepöly ja raakakaakao luovat yhdessä huippu synenergiat, eli yhdessä ne tukevat ja vahvistavat vielä paremmin toistensa terveysvaikutuksia. Muita raakakaakaon kavereita ovat mm. cashew, chili, kaneli, carob, kookos, maca, hunaja, minttu, spirulina ja vanilja.

Warning: Eating Cacao Beans may cause you to have THE BEST DAY EVER!







"Chocolate truly is food for the heart- it is the heart's "blood", due to its magnesium, antioxidants, love chemicals and esoteric properties.

Cacao opens the heart center. It heals not only on the physical, chemical level, but also emotional, spiritual and metaphysical levels."  -David Wolfe, Naked Chocolate

Monta syytä syödä raakakaakaota... 

Raakakaakao on yksi maailman ravinnerikkaista ruoka-aineista. Se sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja huikeat 10% kaakaon painosta on antioksidantteja- siis paljon enemmän kuin mustikka, goji, acai, punaviini ja kranaattiomena yhteensä! Kaakaon sisältämät antioksidanttiyhdisteet (polyfenolit) ehkäisevät erityisesti huonon LDL- kolesterolin hapettumista. Tämä suojelee kehoamme mm. erilaisilta sydänsairauksilta. Kaakao on myös hyvä magnesiumin, raudan, mangaanin, kromin, kuparin ja sinkin lähde. 

P.S David Wolfin kirja "Naked Chocolate" on täynnä tietoa raakasuklaan valmistuksesta ja historiasta. 

Now and again I fancy some treats, but nowadays I mostly opt for the dark chocolate- the darker it is, the better! My favorite once right now are Lindt's Sea Salt and Om bars Coco Mylk. And also Bee Pollen (which makes a great synergy with cacao!) and quinoa chocolate, I had as a present from my dear friend from Nyc. Hope we will have those once soon in here too :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti