maanantai 28. huhtikuuta 2014

Banana Pancakes <3



Sunnuntai-aamu alkoi banaanipannareilla! Testasin pannareita ensimmäisen kerran jo heti buumin alettua, mutta jotenkin en silloin vielä innostunut- liian makea omaan makuun, ainakin aamupalalle.

Eilen aamulla olin jo kaivamassa puurokattilaa kaapista, kun sain idean testata pannareita uudelleen. Tällä kerralla laitoin blenderiin 2 kananmunaa (myös ne keltuaiset) ja kypsän banaanin. Voit toki muussata banaanit ihan vain haarukallakin, mutta blendaamalla koostumuksesta tulee huomattavasti parempi ja kuohkeampi.  Pannarit paistoin kevyesti miedolla lämmöllä kookosöljyssä. Päälle pilkoin muutaman banaanisiivun ja ripottelin siitepölyä. 

Pelkälleen banaanipannari on ehkä vähän "tylsä", mutta jugurtti/marja/trail mix- sekoitus vei aamiaisen heti uudelle tasolle (käytin Alpron luomu soijajugurttia). Raikas ja pehmeä, muttei liian makea- vaihtelua aamupalalle. Näitä tehdään varmasti toistekin! Koko perheen herkku, ja sopii hyvin gluteenia tai/ja maitotuotteita vältteleville. 



Sunday morning started with these delicious gluten-and dairy free banana pancakes. Even if I'm not a big fan of sweet breakfasts, this was yummy with some organic Alpro soy yogurt with berries and trail mix, topped with banana slices and bee pollen. Great idea for the kids too :) 



7 kommenttia:

  1. Eikö taikinaan tule mitään muuta kuin banaania ja kananmunaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta! Toki voit lisätä esim kanelia tai vaniljaa, jos haluat :) Yksinkertaisen hyvää!

      Heidi

      Poista
    2. Kiitos! Täytyypä kokeilla..

      Poista
  2. Olen kokeillut banaanipannareita pariin kertaan, mutten ole erityisen paljon ihastunut niiden makuun. Ei pahaa, mutta ehkä vähän turhan pelkisrötetty maku mulle! Olen sitten vuorannut letut vaniljajäätelöllä, jolloin ne kyllä ovat oikein okei ;) mitenhän on terveysarvojen laita tuolloin, plussaa vai miinusta... ?! Hei mistä löydän infoa sun perjantaisista ulkokahvakuulailuista? Muistan lukeneeni sun blogista joskus aiemmin.. Paljonko maksaa, monelta, pitääkö ilmoittautua ja tarviiko jotain omia välineitä? :) Haluaisin tulla kokeileen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tiinuska,

      Itse tykkään pannareista myös jugurtin ja marjojen kanssa- ilman niitä maku on vähän vaisu. Toki mausteilla saa myös makua.

      Perjantaisin ja maanantaisin kuulatunnit ovat Westendissä hiiranlantiellä, Westendin koululla. Perjantaisin kello 17, ja maanantaisin kello 18.30. Lainakuulia on saatavilla, voit ilmoittautua heiditainio@aol.com tai tulla vain paikan päälle. Hinta on 10e. On the Go:n fb-sivuilla on päivityksiä, jos tunti on peruttu esim. sään takia. Tuu ihmeessä testaan!

      Heidi

      Poista
  3. Juuri löysin blogisi ja kivalta vaikuttaa :) Tuo bannerikuva on ihan huikea!!! Alpit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nella :)
      Bannerikuva nostaa vieläkin karvat pystyyn, niin huikea oli fiilis! Melkein Alpeilta, Italian St Pellergrinosta :)

      Iloista Vappua!

      Heidi

      Poista