keskiviikko 15. toukokuuta 2013

My Day in Snapshots

Aamu alkoi isolla lasillisella sitruunavetta ja hot joogalla. Aamun joogatunnit vedan yleensa tyhjalla vatsalla, tai syon korkeintaan jotain pienta tai juon kookosvetta. Paljon mukavampi joogailla tyhjalla vatsalla. Viikonlopun 1/2 maratonin jalkeen en ole juossut viela ollenkaan tai kaynyt salilla (muuta kuin asikkaiden kanssa)... ainoastaan hot joogaa. Jooga tunneista Vinyasa-tyyppiset tunnit ovat ehdottomasti mun suosikkeja. Tykkaan punnerruksista, ja siita flowsta, jota tunti seurailee... liike on jatkuvaa. Rankkojen treenien jalkeen taas lempea jooga rentouttaa...

Tanaan ennen aamun asikkaita ehdin kayda hot jooga tunnilla. Tykkaan saapua salille ajoissa, etta ehdin hetken rentoutua lampimassa salissa ennen tunnin alkua. Siina matolla maatessa mietin, etta olisi kiva taas alkaa itsekin pitamaan jooga-tunteja. Taytyy laittaa harkintaan... Tanaan olo oli todella vasynyt ja melkein nukahdin salin lattialle... Muutenkin talla viikolla olen aamuisin ollut vasyneempi kuin yleensa. Parempi ottaa tama viikko rennommin. Huomenna ja sunnuntaina viela joogaillaan ja lauantain Extreme Runinkin juoksen ystavien kanssa ihan vain hauskaa pitaen.



Ennen asiakasta ehdin viela hetkeksi pysahtya ihailemaan Tuomiokirkkoa, joka on aina yhta henkea salpaava naky. Siina sulassa sovussa istuin kirkon portailla turistien ymparoimana. Joogan jalkeen maistui kookosvesi ja Bounce, "manteliproteiini-pallo". Nama kulkevat hyvin kassissa, varmuuden vuoksi, jos nalka iskee eika muuta ole saatavilla.



Tapaamisien valissa nappasin lounaan sis. Delista. Aina ei ehdi kokkailla, mutta onneksi on paljon hyvia paikkoja, joista voi hakea terveellista ruokaa. Mun suosikki on tama feta/linssisalaatti. 



Lenkkareissa mentiin koko paiva... onneksi on kivoja vareja! Iltapaivalla tyot jatkuivat koti/terassi/toimistolta ruokapaivakirjoja analysoiden seka saliohjelmia suunnitellen.  Aitienpaivan raakakakkua on vielakin jaljella... maistui hyvin iltapaivakahvien kanssa :) 

Muistathan, etta painonpudotuksessa tuloksia alkaa nakymaan vasta sitten kun ruokavalio on kunnossa. 80% painonhallinnasta tapahtuu keittiossa, ja vain noin 20% treeneista! Jos et aina paasee treenaamaan niin paljon kuin haluaisit, niin sita enemman ruokavalion tarkeys korostuu. Prosessoidut, rasvaiset ja sokeripitoiset ruuat on syyta unohtaa kokonaan. Sen sijaan syo mahdollisimman paljon itsetehtya ruokaa seka kasviksia, marjoja ja hedelmia. Silloin tiedat tarkalleen mita syot. Huomiota olisi hyva kiinnittaa myos annoskokoihin! Ja juo myos paljon vetta. Jos et tieda miten aloittaa tai tarvitset potkua elamantapamuutokseen, ota yhteytta heiditainio@aol.com niin kaydaan lapi, mita juuri sina tarvitset! Ensimmainen konsultaatio on aina ilmainen, etka sitoudu mihinkaan. 

Pian tulossa myos lukijoiden toivepostauksia mm. kookosvedesta ja raskausajan liikunnasta! Aurinkoista viikkoa kaikille:)






  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti