maanantai 27. toukokuuta 2013

Kahvakuulaa ja uusi ihana tuttavuus :)

Viikko alkoi tuttuun tapaan kahvakuulalla. Pari asiakasta ja sitten viela oma salitreeni paalle. Viime viikkoina en ole juoksujuttujen takia ehtinyt salille kuin muutaman kerran. Salitreeni on kuitenkin tarkea osa juoksuharjoittelua, jotta lihaksisto pysyy kunnossa. Tanaan treenasin rintaa, ojentajia, vatsoja ja vahan myos kyykkasin. Huomenna makitreenit edessa, niin saastelin jalkoja sita varten.

"Office" kuulat, kasipainot ja pallo kulkevat katevasti
auton perassa... rullalautakin loytyy tarvittaessa ;)

PT-tapaamisen jalkeen tormasin ihan sattumalta Anton & Anton ruokakauppaan. Aivan ihana kauppa. Rakkautta ensi silmayksella :) Voi kun olisikin tallainen lahikauppa. Kommenttiboxissa oli aikaisemmin keskustelua luomusta, ruuan laadusta ja hinnasta... ja itse olen kylla valmis maksamaan laadusta hieman enemman. Saastan mieluummin sitten jossain muussa. 










Viela jai aikaa pika lounastaa sis. Delissa ennen lasten koulusta hakemista. Taidan olla vahan kaavoihin kangistunut, kun aina valitsen saman salaatin. Tama linssi/fetasalaatti on vain niin hyvaa :)



Paivan kohokohta oli, kun molemmissa, seka Anton & Antonissa, etta sis. Delissa tapasin treenattaviani! On mulla terveystietoisia asiakkaita :) 


4 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja! Ihanat kuvat!

    VastaaPoista
  2. Moikka Hansu!

    Eiko olekin. Aivan ihana kauppa :)

    VastaaPoista
  3. Todella mahtavan näköinen kauppa! Harmi kun meidän pienellä paikkakunnalla ei ole mitään vastaavaa. Onneksi on kuitenkin lähikaupan muutamat luomuhedelmät ja CocoVi-tuotteet, joska ilokseni löysin hyllystä :)

    VastaaPoista
  4. Moikka Sanna,

    Itse ihastuin tahan taysin :) Ihana pikku puoti, mutta oikein hyva valikoima. Eikohan nama ala pikku hiljaa yleistymaan, kun ihmiset haluavat maaran sijaan laatua ja luomua :) Toivotaan ainakin...

    VastaaPoista