keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Aamutreenit salilla...

... ja kavelylenkkia kevaisessa ilmassa! Aivan mahtavat kelit, ei muuta voi sanoa... nyt kun ilmatkin ovat lauhtuneet voi toppatakin ja pipon huoletta jattaa kotiin! Mustan sijasta tykkaan treenatessa pukeutua varikkaisiin vaatteisiin, pinkkiin! (vaikka muuten pinkki ei pukeutumisessa mun juttu olekaan!) Kevat on muutenkin ihanaa aikaa, kun luonto alkaa herailemaan! Pian kukkii jo leskenlehdet ja sinivuokot! Tai ainakin aitienpaivana viimeistaan :)

Talla viikolla omat treenit noudattavat kevyempaa kaavaa! Jokatoinen paiva treenataan ja jokatoinen levataan! Kovasti tekisi mieli treenailla enemmankin, mutta on tosi tarkeaa pitaa naita keventelyviikkoja! Lihas ja kunto kasvavat levossa! Ihan lomaillessa ei paasiaista kuitenkaan ehdita viettaa, silla muuttokuorma jenkeista saapuu loppu viikosta... kotipunttia, kun kantaa reilut 50 pahvilaatikkoa vintille! 

Tanaan kuitenkin oli treenipaiva, ja treeni kulki hyvin salilla rintaa, ojentajia ja vatsoja tehden! Sen verran olen tehnyt muutosta omiin salitreeneihin, etta toistot ovat vahentyneet,  nyt teen  8-12 toistoa, liikkeesta riippuen. Kadet olivatkin ihan finaalissa taman paivan treenin jalkeen.

Treenin jalkeen jai viela aikaa tavata hyvaa ystavaa! Kahvittelun sijaan lahdimme ulos kavelylle paivittamaan kuulumisia ja nauttimaan ihanasta ilmasta! :) 






Lounaaksi tein super nopean Halloumisalaatin... jo toinen kerta talla
viikolla :) 

Kohta alan testaileen uutta aamupala/valipala/jalkkari-reseptia! Jos tulee hyvaa, niin postausta tulossa illalla... :) Kivaa paivaa ja nauttikaa naista ihanista ilmoista... piristaa kummasti paivaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti