lauantai 23. elokuuta 2014

Today's Breakfast



Ihana laiska aamu- viikonlopun parhautta.  Lasissa tuoreita mustikoita, chiapuuroa ja luomu soijajugurttia. Lautasella kananmunalla täytettyä avocadoa. Tässä yhdistyvät niin hyvät rasvat kuin proteiinit. Oli myös superhyvää ja varmasti teen vielä toistekin. 




Halkaise avocado, poista kivi ja kaavi noin pari teelusikallista avocadon hedelmää pois. Asettele avocadon puolikkaat uunin kestävään vuokaan ja riko 1 kananmuna per avocadon puolikas. Kypsennä uunissa kiertoilmalla 200c:ssa noin 20 min tai kunnes valkuainen on lähes kypsä. Ripottele päälle hieman suolaa ja mustapippuria. Omani söin suoraan kuoresta lusikalla, kun mies taas levitti omansa paahdetun ruisleivän päälle. 

Toimii hyvin myös välipalana :) 


4 kommenttia:

  1. Uu nice! http://sixpack6pack.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. En olisi koskaan hoksannut ajatella avokadon laittamista uuniin! Kuulostaa erikoiselta, mutta kokeilemisenarvoiselta ehdottomasti. Kiitos inspiroivasta blogistasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,

      Joo, kuulostaa kyllä oudolta, mutta hyvää on. Ja todellakin erilaista :) kiitos ja oikein leppoisaa sunnuntaita. Täällä kyykin sienimetsällä ja puolukoitakin on tulossa vaikka kuinka!

      Heidi

      Poista