perjantai 20. kesäkuuta 2014

Move Your Body


Move your body. Juokse, ui, pyöräile, tanssi, joogaa, kävele... Tee niitä lajeja, joista pidät, testaile ennakkoluulottomasti uusia juttuja, mutta ennenkaikkea liiku- pysy aktiivisena. Mitä monipuolisemmin liikut, sen parempi. 



Eilen kävin ensimmäistä, kyllä ensimmäistä!, kertaa uimastadikalla uimassa. Jo heti aamusta radat olivat täynnä niin vesijuoksijoita, kunto- kuin kilpauimareitakin. Vesijuoksu ja uinti ovat hyviä korvaavia treenimuotoja esimerkiksi loukkaantumisista parantuessa ja sopii erinomaisesti ihan kenelle vain ikää tai kuntoa katsomatta. Vesijuoksu kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä, vähentää lihasjännitystä, parantaa elastisuutta sekä ylläpitää ja parantaa lihaskuntoa. Vesijuoksu on myös hyvin nivelystävällistä ja tämän takia soveltuukin erityisen hyvin etenkin alaraajojen nivelkivuista kärsiville. Talvella kävinkin paljon uimahallissa, mutta nyt kesällä on kiva uida luonnonvesissä ja uimastadikalla- samalla saa kivasti rusketusta pintaan :) 

Juhannuksena aion ehdottomasti ainakin uida (aamulla kävin jo vesijuoksemassa järvessä) ja saunoa, ja jos ilmat suosivat, niin ehkä tehdä myös pientä vaellusta mökkimaastossa. Uudet reseptit odottavat myös testaajaa, samoin kuin kukkapenkit kitkejää. Siinä samalla nautitaan lomasta ystävien ja perheen kesken ilman kiirettä- hommia tehdään, kun siltä tuntuu. Oikein ihanaa juhannusta myös kaikille teille lukijoille, nauttikaa! 



Move your body. Run, swim, dance, yoga, bike… do what ever you like, try different things and just move. 

Yesterday I went very first time in the swimming stadion in Helsinki. It was very busy already early in the morning. Now I am off to celebrate midsummer :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti