keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Lunch o'clock!


Parsakausi lähestyy! Suosikki lisukkeeni kalan kanssa, salaattiin tai miksei vaikka munakkaan kanssa <3 

Maanantaina herkuttelin parsatankoja pinaatti/ kesäkurpitsa/ halloumi- munakkaan kanssa, ja eilinen lounassalaatti koostui vuonankaalista, avocadosta, kirsikkatomaateista, grillatusta halloumista ja parsatangoista + muutama pala lohi sashimia. Nami.



Asparagus! One of my favorite garnish for a salad, with fish or omelette <3 Monday I had an omelette with courgette, spinach and halloumi cheese and yesterday's salad was with mâché, avocado, cherry tomatoes, grilled halloumi cheese and with asparagus, of course. Oh, and some salmon sashimi. Yummy :) 

4 kommenttia:

  1. Tulee aina ihan hirmunen nälkä kun kattelee näitä ihanan kauniin ja terveellisen näköisiä ruokiasi! :)

    Parsakausi tosiaankin lähestyy ja täällä sitä odotellaan jo ihan malttamattomana. Löytyyhän sitä parsaa jo kaupoista, mutta hinnat ovat vielä pilvissä, kun kausi ei tosiaan ole alkanut vielä todenteolla. Jään siis odottelemaan maltillisempia hintoja ja niitä ihania ohuen ohuita parsatankoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne :)

      Totta, parsa on viela hirmuisen kallista, mutta en malttanut olla ostamatta jo ensimmaisia tankoja :) Valkoiset parsat ovat myos aivan ihania. Parsakautta odotellessa :)

      Heidi

      Poista
  2. Onpa herkullisia kuvia! mikä on halloumi-munakas? terv.ingrid

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Ingrid ja kiitos :)

      Paistan ensin kevyesti pannulla pinaattia, kesäkurpitsaa ja pilkottuja halloumijuuston palasia. Sitten kun kasvikset ovat pehmenneet ja juusto sulaa, lisään joukkoon rikotut kananmunat (2) ja annan munakkaan kypsyä hiljalleen. Mausta oman maun mukaan. Helppoa ja hyvää :)

      Mukavaa päivää sinulle :)
      Heidi

      Poista