lauantai 29. maaliskuuta 2014

Morning Glory



Aurinkoinen aamulenkki kukonlaulun aikaan ja herkullinen aamiainen. Voiko päivä paremmin alkaa?

Aamulenkillä keho herää ja ajatukset selkenevät. Ihan parasta ja hyvät energiat heti aamusta hyvinvointipäivään :) Aamupalaksi vaihteeksi mansikka/chiapuddingia raakagranolalla, omenalla ja mansikoilla sekä kahvi. 





Hyvinvointipäivä sujui oikein mukavissa (mutta myös hikisissä!) merkeissä. Tässä jo pientä esimakua päivään Instagramista... Oma postaus päivästä tulossa myöhemmin. Iso kiitos vielä kaikille osallistujille, ihan huippu päivä takana :) Kevään aikana tulossa vielä yksi hyvinvointipäivä, josta laitan infoa seuraavassa postauksessa. 





8 kommenttia:

  1. Oi, mitä tulee raakagranolaan? Näyttää ihanalta :) Nämä hyvinvointipäivät vaikuttavat kivoilta! Tänä viikonloppuna olen pois kaupungista, mutta voisi olla mukavaa osallistua joku kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tiinuska,

      Tassa Renee Voltairen raakagranolassa on mm. tattaria, kanelia, kvinoaa, inkamarjoja, kurpitsansiemenia… Loysin ihan sattumalta Stockalta. Taytyy testata tehda itse.

      Hyvinvointipaivat ovat kivoja, tykkaan todella paljon jarjestaa niita :) Seuraavaa vietetaan lauantaina toukokuun 10.paiva. Tervetuloa mukaan :) Ja mukavaa sunnuntaita :)

      Heidi

      Poista
  2. Moi! Hyvinvointipäivät kuulostavat ja näyttävät mahtavilta. Olisipa näilläkin kulmilla! Asiasta aidanseipääseen; lueskelin vajaan vuoden vanhaa postaustasi lenkkareista ja heräsi pari kysymystä. Ovatko DS-trainerisi ns. "perus" vai mallia neutral? Ja ovatko Excel33:set edelleen kakkoskenkinä käytössä? Tiedän, että olet päässyt viime aikoina huonosti juoksemaan, mutta kysyn silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Maikku,

      Kiitos :)
      DS trainerit joilla nyt juoksen ovat neutraalit. Sopivat hyvin jaloilleni. Edellisissa tossuissa taisi olla lieva pronaatio, mutta sekin oli liikaa. Excel-33:set ovat jossain kaapin perukoilla, mutta paasevat viela kayttoon kunhan saan terveen paperit. Ne ovat hyvat tossut pitkille lenkeille.

      Terveisin Heidi

      Poista
  3. Hei Heidi muiatelen että sinulla oli jalassa hiusmurtuma tms joka esti juoksemisen kauan. Mistä se tuli ja millä vehkeillä se huomattiin? Miten pitkään jouduit olemaan juoksematta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Jose,

      Joo, olen ollut nyt yli puoli vuotta juoksematta! Murtuma tuli liiallisesta rasituksesta :( oireet alkoivat jo viime keväänä, mutta harmittaa, että menin lääkärille ja magneettikuviin vasta syyskuussa. Siellä todettiin pitkittäissuuntainen rasitusmurtuma. Nyt murtuma on onneksi parantumassa ja viimeiset TT- kuvat otetaan tällä viikolla. Toivottavasti saan terveen paperit. Sormet ristissä :)

      Terveisin Heidi

      Poista
  4. No harmi mutta hyvä että paranemassa. Miten jalka oireili ennen kun menit ja mistä kohtaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, hyvin hitaasti vain….
      Oireita alkoi olla viime toukokuussa Naisten Kympin tienoilla. Sääriluu (sisäpuolelta, hieman nilkan yläpuolelta) alkoi vihoitella, särki juoksun jälkeen, mutta ei muuten. Heinäkuun pidin juoksutaukoa, mutta oireet jatkuivat, kun aloin taas lenkkeillä… Ja vasta syyskuussa tosiaan menin lääkäriin…

      Heidi

      Poista