keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Lounaalla

Viime viikkoina olen saanut jo muutamaankin otteeseen nauttia lounasta hyvän ystävän Katariinan seurassa, joka on piipahtanut Suomeen New Yorkista. (Katariina valmistuu 
myös pian IIN:sta hyvinvointivalmentajaksi). Mukava viettää aikaa ja jakaa ajatuksia saman henkisen ystävän seurassa. Harvoin tulee käytyä lounailla tai muutenkaan ulkona syömässä, mutta nyt oli sopivasti muutama tunti aikaa hengähtää treenattavien välissä- mikäpä sen parempi kuin lounastaa ja päivittää kuulumiset. 


Silvoplee ja Kuppi & Muffini ovat tällä hetkellä suosikki lounaspaikkojani. Silvople'ssä on aina yhtä tuoretta, raikasta ja niin maukasta kasvisruokaa. Vaikka lautanen usein näyttääkin lähinnä kuin ruotsinlaivan täyteen tungetulta rekkamiehen annokselta, on ruoka kuitenkin helposti sulavaa ja olo syömisen jälkeen energinen. Jälkkärinä maistui kuppi mantelimaitocappucinoa ja jaettu pala raakakakkua. Suklaa/minttukakku sulaa suussa :) Silvopleen ruuista olen saanut vaikutteita ja inspiraatioita myös omaan kokkailuun. Nyt testissä on tempeh bataatin, parsakaalin, kesäkurpitsan ja riisin kanssa. 


Cupcake:t näyttivät, ja varmasti myös maistuvat herkullisilta :)

Kuppi & Muffinissa salaatit ovat maukkaita ja raikkaita, keitot ihanan lämmittäviä, mutta smootheja en ole vielä testannut. Niitä tulee tehtyä niin paljon kotonakin, että ulkona syön mieluummin jotain aivan muuta. Eilen maistui ihana porkkana/inkiväärikeitto sekä täytetty kylmäsavulohi/avocadoleipä. Myös Katariinan täytetty suolainen muffinsi näytti herkulliselta, ehkä ensi kerralla… Lounaan voimalla jaksoi hyvin vetää vielä iltapäivän ohjaukset ja lasten treenikuskailut. Energiaa tarvitaan niin jaksamiseen kuin palautumiseenkin- pelkällä saalaatinlehdellä ei pitkälle pötkitä. Aurinkoista päivää kaikille :) 


2 kommenttia:

  1. Lime-tuorejuusto cupcake...kuolailen jo näppäimistölle, pakkohan se on mennä tällä viikolla maistamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja paljon muuta :) Hyva vinkki tarjottavaksi vieraille, jos ei ehdi itse leipoa.
      Mukavaa viikkoa :)

      Heidi

      Poista