keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi Vuosi ja Uudet kujeet ;)

Vuosi on sitten vaihtunut, ja uudet tuulet puhaltavat! Paljon on jo uusia juttuja tiedossa, mika tarkoittaa sita, etta kiire ei ainakaan tule helpottamaan! Tykkaan olla "kiireinen" positiivisella tavalla, mutta valilla kaikki kiireet kertyvat juuri samalle ajanjaksolle, ja 24h ei meinaa riittaa. Tavoitteena talle vuodelle onkin olla stressaamatta ja murehtimatta asioista etukateen... kaikki kuitenkin jarjestyy omalla painollaan.

Kevyemmat viikot alkoivat suunnitelmien mukaan, kunnes illalla vein pojat (11-13v.) melkein 3 tunnin leffaan, ja sen jalkeen  kaikilla oli tietenkin kova nalka. Pojat vei voiton 3-0, ja mentiin Mexicolaiseen... Soin kasvis-queassadillat ja guacamolea, mutta ei ollut kylla mikaan kummonenkaan makuelamys... No, mutta ei se mitaan, tanaan on uusi paiva! 


Decoration was typical for Mexico!
Lots of colors and Frida Kahlo!

Guacamole was made in front of us! 

Here is the soup, I made yesterday for lunch! It was really good :)


Carrots, Butternut Squash, Oignon,
Garlic, Cilantro...





Add some Cilantro, Ginger,
Chili Powder 
and Cinnamon!

And Enjoy!

Year has changed, and new winds are blowing! Lots of new things coming up, which means that I will be busier than ever! I like to be busy in a positive way, but usually all the things comes at the same time and 24hr is not enough! One of my main goals for this coming year, is to learn to stress less about things beforehand! Everything will be fine anyway!

My lighter weeks started well, till I took the boys (11-13y.) to the movies. It was almost a 3 hour movie, so of course everybody was starving by the time it ended! Boys won 3-0, so I took them to a Mexican restaurant. I ordered some veggie quesadillas, but it wasn't really that good... Never mind. Today is a new day!  



6 kommenttia:

  1. Jep, uusi vuosi ja mässäilyn jälkeen paluu terveellisempään elämään. Ajattelin testata detoxia, joten siihen sopivat reseptit on enemmän kuin tervetulleita :)

    VastaaPoista
  2. Taalla samanlaiseen joulufiilikseen ei oikein paase kuin Suomessa, vaikka kuusi, koristeet ja jouluruuat onkin! Mutta silti on hyva vahan kevennella! :)
    Ajattelitko kuinka tiukkaa linjaa vetaa detoxissa?

    VastaaPoista
  3. En mehupaastolle asti mutta kahvi, sokeri, vehnä ja maitotuotteet hetkeksi pois. Mehuja teen normaalia enemmän.

    Välipalojen kanssa loppuu ideat, mitä suosittelit hedelmien lisäksi? Siis jotain mikä on helppo ottaa mukaan töihin. Äkkiä ajateltuna kaikissa tuntuu olevan jotain kiellettyä.

    VastaaPoista
  4. Mulla vahan sama idea. Mehukuuri nain talvella ei sovi mulle, liian kylma!

    Valipalat on ehka se hankalin juttu... Ma oon syonyt pahkinoita/hedelmia/"chia puddingia"/smootheja... pystytko tekeen toihin smoothien mukaan? Nehan sailyy viileassa paivan pari!

    VastaaPoista
  5. Sain just pari ideaa, ja parin paivan sisaan tulossa postaus valipaloista! :)

    VastaaPoista