perjantai 30. toukokuuta 2014

Green Day- Ulkotreeniä & Vihersmoothie



Pieni kesäsade ei ole este ulkoliikuntaan- vain tekosyy! Pieni sade tekee hyvää luonnolle ja puhdistaa ilmaa, vaikka ilman viileneminen ei niin mukava juttu ollutkaan... Siitepölyallergiset varmasti kiittävät :) 

Ulkotreeni on ilmoista huolimatta ihan parasta, ja ulkokuulatunnitkin pidetään pikku sateesta huolimatta- ukonilma ja rankkasade ovat tietenkin toinen juttu.  Westendin naisten kanssa treenattiin ulkona lähes ympäri vuoden- satoi tai paistoi. Kahvakuulan kanssa suunnittelen liikkeet aina siten, että ne ovat turvallisia myös pienellä sateella. TRX- narut taas on helppo kiinnittää puuhun, pihakeinuun tai vaikkapa pyykkitelineeseen. Myös useimmat treenattavistani haluavat sisällä istutun työpäivän päätteeksi ulos raittiiseen ilmaan. Kotitreeneissä tosin siirrytään sateella sisätiloihin- tai mennään asiakkaan toiveiden mukaan.

Itse nautin lenkkeilystä mieluummin pienessä sateessa kuin paahtavassa helteessä, vaikka sää on vain harvoin ollut syynä jättää ulkotreeni väliin (New Yorkin hurrikaani ja tornado saivat pysymään visusti sisätiloissa, mutta tilannetta seurattiin juoksumatolla...ennen kuin sähköt menivät. Kovalla pakkasella on myös parempi treenata sisällä). Ulkona treenaaminen on opittu tapa jo hiihtoajoilta, jolloin treenattiin ulkona säällä kuin säällä.  



Helatorstain sadepyöräilyn ja salitreenin jälkeen maistui raikas vihersmoothie. Ananas, selleri ja kurkku ovat kaikki erinomaisia nesteen poistajia. Selleri auttaa mm. painonhallinnassa, alentaa huonoa kolesterolia, alentaa verenpainetta ja auttaa ummetukseen. Selleri myös ehkäisee turvotusta, puhdistaa kuona-aineista ja vähentää tulehduksia. Monelle selleri on se inhokkikasvis, mutta smoothien joukkoon se on helppo piilottaa muiden hedelmien ja kasvisten joukkoon. Aloita muutamasta varresta ja lisää pikku hiljaa makuaistin tottuessa.

                               Green Day- Smoothie 

                                                       1/2 Ananas
                                                    4 Sellerinvartta
                                                       1/2 Kurkku
                                             1/2 Limeä tai Sitruunaa
                                                     Pala Inkivääriä
                                                   Tuoretta Minttua
                                                   1 tl Viherjauhetta
                                                       Kookosvettä



Summer rain is not an excuse not to workout! It's good for the nature and freshens the air. But well... Not so great that the temperature went so low! 

Any way, you can still do some outdoor workout. My kettlebell classes are on despite a light rain. I always plan my classes to be safe! 

After yesterday's biking and post workout I had this fresh green juice loaded with cellery, pineapple, cucumber, fresh mint, ginger, lime and coconut water. Yummy! 


2 kommenttia:

  1. En tiedä kuinka pieni määrä sitä pitäisi piilottaa ettei huomaisi!!! Joo-o, kyllä nyt on kiva liikkua satoi tai paistoi, mutta miten sitten taas marraskuun räntäsateissa, huokaus. Terv.ingrid

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa laittaa paljon limeä tai sitruunaa- ne peittävät hyvin sellerin maun. Toivotaan, että ensi talvena saataisiin kunnolla lunta ja pääsisi hiihtämään :) Siihen asti nautitaan kesästä!

      Terveisin Heidi

      Poista