maanantai 4. marraskuuta 2013

Ihana Aamupala & Maraton Tunnelmia





@ Le Pain Quotidien

Suosikki aamupalapaikkani jo Amsterdamista. Täältä löytyy aamupalaa/lounasta varmasti joka makuun. Aina munakkaista ja croissanteista raaka chiapuddingiin. Omalle lautaselle tilasin; Chai turmeric, kaneli, soijamaito latten, kookosjugurttia raaka granolan, banaanin & marjojen kanssa, ja kananmunan täysjyväleivän kanssa. Yummy :)

Ravintoloissa on kiva testailla uusia juttuja, ja tästäkin raaka kookosjugurtti/banaani/marja- sekoituksesta aion kehitellä oman version. Ja ihana idea nämä lasipurkit :) Matkustamisen ihanuutena on juuri kerätä ideoita ja inspiraatioita niin kokkailuun, treenaamiseen kuin ihan yleisestikin. Toivottavasti te lukijatkin pääsette postauksieni kautta tunnelmaan mukaan, ja saatte myös inspiraatiota ja motivaatiota omiin juttuihinne :) 













Tästä matka jatkui kannustamaan maratoonareita. Kyllä niin teki mieli olla itsekin juoksemassa, ja ihan mieletön fiilis! Bändejä ja kannustajia koko matkan ajan. Ihan huikeeta. Ihan mieletön juoksuinspis iski taas ja nyt vaan "järkevää" treenausta ja kohti ensi vuotta. Ei se määrä, vaan laatu! Ja tarpeeksi lepoa. Helposti "unohtaa" treenattavien lomassa omien treenien suunnittelemisen, vaikka ehdottomasti pitäisi, ettei tule liikaa kuormitusta keholle. Katsotaan, jos parin kolmen viikon päästä pystyisin aloittamaan jo lyhyemmillä lenkeillä.

Tässä pieni videopätkä 17 mailin kohdalta. Miesten kärki vetää huikeaa vauhtia, 17 mailia aikaan 1.24. Ja voittoaika oli tänään 2.25,07. Niin inspiroivaa ja onnea vielä kaikille juoksijoille :) 









One of my favorite breakfast/lunch place in Amsterdam & New York. Le Pain Quotidien and the feelings from today's marathon. So great ambiance, can't wait for next year :)

4 kommenttia:

  1. Oli varmaan kivaa! Loysit ilmeisesti Suomiporukan sielta? Oli ihana nahda! Hyvaa matkaa kotiin! Ja siella nahdaan toivottavasti ensi vuoden alussa viimeistaan! XO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin löysin, kiitos infosta. Oli kyllä ihan sairaan kylmä!

      Oli tosi kiva nähdä :) ehdottomasti nähdään kun tuut!

      Heidi

      Poista
  2. Mieletön herkkuaamiainen ja kivoja maratontunnelmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Ihania aamiaisia/lounaita joka makuun :) Maraton oli huikea!

      Poista