tag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post2791255877000967104..comments2023-05-28T11:37:22.157+03:00Comments on On The Go: Mamma Mia mitkä ruuat!Heidihttp://www.blogger.com/profile/00914779517726972002noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-30324599063663995992013-09-01T21:28:05.533+03:002013-09-01T21:28:05.533+03:00Moikka Sari,
Kiitos :) Taalla on tosiaan nautittu...Moikka Sari,<br /><br />Kiitos :) Taalla on tosiaan nautittu niin nahtavyyksista, vaelluksesta, futiksesta kuin ihanista ruuistakin :) <br /><br />Voi hyvin olla gluteenin kanssa noin, silla joka ateria tuntuu olevan vehnajauhopainotteinen- ainakin jossain muodossa. <br /><br />HeidiHeidihttps://www.blogger.com/profile/00914779517726972002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-8828819413499078052013-09-01T10:56:55.182+03:002013-09-01T10:56:55.182+03:00Heips. Ihana matka! Upeat nahtavyydet ja mahtava...Heips. Ihana matka! Upeat nahtavyydet ja mahtavaa ruokaa! Nauti!<br />Mulla tuli mieleeni tosta sun gluteiiniherkkyysjutusta semmoinen, etta olen kuullut/lukenut jostain, etta koska vehna tulee alunperin Middle East-alueelta, niin nailla kansoilla (myos italialaisilla, koska samaa geneettista perimaa) ei ole vehnan kanssa samanlaisia ongelmia kuin muilla maailman kansoilla. Heidan ruoansulatuksensa on jotenkin adaptoitunut vehnaan paremmin...<br />Mukavaa loppulomaa!<br />SariSarihttps://www.blogger.com/profile/04376189639152110679noreply@blogger.com