tag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post4707697113420373799..comments2023-05-28T11:37:22.157+03:00Comments on On The Go: Raakakakkua, s'il vous plait!Heidihttp://www.blogger.com/profile/00914779517726972002noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-38518256509449007102014-06-09T08:34:07.894+03:002014-06-09T08:34:07.894+03:00Käytän tosiaan pientä irtopohjavuokaa, oliskohan 1...Käytän tosiaan pientä irtopohjavuokaa, oliskohan 16cm? Mitä pienempi, sen kivemman näköiseksi nousee. Kakun sijaan voi tehdä myös pieniä leivoksia esim silikonivuokiin.<br /><br />HeidiHeidihttps://www.blogger.com/profile/00914779517726972002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-42227349586280513112014-06-08T16:03:25.852+03:002014-06-08T16:03:25.852+03:00Sitten vielä yksi lisäkysymys: kuinka pieni vuoka ...Sitten vielä yksi lisäkysymys: kuinka pieni vuoka sinulla on? 20cm:ssä vuoassa kakku jäi vielä tosi matalaksi, tosin makua ei haitannut! terv.iAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-3606902874524456692014-06-08T09:48:36.700+03:002014-06-08T09:48:36.700+03:00Moikka Ingrid,
Alin kuorrute tosiaan on hieman ru...Moikka Ingrid,<br /><br />Alin kuorrute tosiaan on hieman rusehtavaa, ei täysin valkoista. Kuva varmasti hämää. Tärkeintä on maku :) <br /><br />HeidiHeidihttps://www.blogger.com/profile/00914779517726972002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-10322276172330641332014-06-07T21:09:51.711+03:002014-06-07T21:09:51.711+03:00Kysymys: tein ohjeen mukaan, ja kakku on nyt jääht...Kysymys: tein ohjeen mukaan, ja kakku on nyt jäähtymässä huomista prinsessa-studiota varten, mutta miksi mun kuorrutteesta tuli vaaleanruskeaa (siis tuo välikerros) eikä tuollaista valkoista?? Maku on kyllä kohdillaan! Terv.ingridAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-66689182712293318142014-05-26T20:59:03.583+03:002014-05-26T20:59:03.583+03:00Tosi kiva kuulla :) Joo, kakun kannattaa antaa sul...Tosi kiva kuulla :) Joo, kakun kannattaa antaa sulaa, ettei sentään jäisenä syö ;) Yleensä otan pakkasesta palasen noin tuntia ennen "sulaan". Pesee kermakakut mennen tullen :) <br /><br />Nautinnollisia kakkuhetkiä :)!<br /><br />Heidi Heidihttps://www.blogger.com/profile/00914779517726972002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-31082449831405464042014-05-26T19:44:58.249+03:002014-05-26T19:44:58.249+03:00Tein tätä kakkua eilen pohjan osalta vähän modatul...Tein tätä kakkua eilen pohjan osalta vähän modatulla ohjeella (2dl manteleita, 10 pehmeää taatelia ja 2rkl kookoshiutaleita), mutta täytteen tein melko tarkalleen ohjettasi seuraten. Tämä on valehtelematta paljon parempaa kuin mikään tavallinen täytekakku!! Ihan umpijäisenä ei kannata syödä, vaan antaa palan sulaa pöydällä hetken. Mutta siis ihan mielettömän herkullinen kakku ja ohje!! Kiitos inspiraatiosta :) Tiina | Parempia polkujahttps://www.blogger.com/profile/02849637767093924686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-36500571063562942052014-05-26T10:21:06.716+03:002014-05-26T10:21:06.716+03:00Kiitos samoin Sanna :)
Mulla jää massa myös sinne...Kiitos samoin Sanna :)<br /><br />Mulla jää massa myös sinne reunoille, ja kone lyö "tyhjää", mutta tampperin (sen kepukan ;) ) avulla saan massan kunnolla liikkumaan myös sinne keskelle. <br /><br />Suosittelen, tuli tosi hyvää ja raikas :) <br /><br />HeidiHeidihttps://www.blogger.com/profile/00914779517726972002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-53791716184177404562014-05-26T10:12:58.941+03:002014-05-26T10:12:58.941+03:00Mä mietin ihan samaa kun Tiinuska. Mun blenderi jä...Mä mietin ihan samaa kun Tiinuska. Mun blenderi jää varmasti alitehoiseksi, täytyy lähteä kaupoille. Ihan pakko tehdä tuo kakku, vaikuttaa niin hyvälle!<br /><br />Mukavaa alkanutta viikkoa!-Sannahttps://www.blogger.com/profile/16008645517789543724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-12766038880814890042014-05-25T20:13:40.974+03:002014-05-25T20:13:40.974+03:00Moikka Tiinuska,
Kiva kuulla! Laita viestiä mais...Moikka Tiinuska, <br /><br />Kiva kuulla! Laita viestiä maistuiko :) <br /><br />Mulla on käytössä pieni irtopohjavuoka juuri sen takia, että kakusta tulee kunnolla korkea. Kivemman näköinen :) <br /><br />Pähkinöiden ajamiseen tosiaan vaikuttaa blenderin teho ja käytän myös tampperia työntämään massaa pois sivuilta- massa jää muuten juuri sinne reunoihin. Tykkään kuitenkin jättää pohjan "crunchmaiseksi" eli ihan sileää massaa ei ole tarkoituskaan tehdä. <br /><br />Heidi Heidihttps://www.blogger.com/profile/00914779517726972002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5124697326783928781.post-89460853596319391002014-05-25T19:04:29.580+03:002014-05-25T19:04:29.580+03:00Kiitos inspiraatiosta! Lähdin heti ostamaan aineks...Kiitos inspiraatiosta! Lähdin heti ostamaan aineksia ja nyt on pakkasessa kakku tekeytymässä. Mun kakun päällä on kookoshiutaleista ja mustikoista tehty suomenlippu ;) Minkä kokoinen vuoka sulla on, kun kakusta on tullut noin mukavan paksu? Ja toinen juttu: saatko ongelmitta pohjan ainekset sekoitettua tehosekoittimessa? Mulla kertyy ne ainekset aina vaan sinne blenderin reunoille, eikä meinaa sekoittua millään. Oon miettinyt, että onkohan mun blenderi näihin kakkuihin liian iso/leveä, vai onko sama haaste kaikilla? :)Tiina | Parempia polkujahttps://www.blogger.com/profile/02849637767093924686noreply@blogger.com