sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Weekend Brekkie




Hyvää huomenta, tai paremminkin jo kohta päivää :) Täällä nautitaan vielä hitaasta aamusta kahvikupin äärellä. Mukava viikonloppu jo tähän asti takana, ja eilen vaihdoin pitkästä aikaa jopa lenkkaritkin korkkareihin! 

Aamupalalla banaanipannukakkuja, joita tuunasin chiansiemenillä ja mustaherukoilla- tarkoituksena oli tosin laittaa mustikoita, mutta ajatuksissani laitoinkin joukkoon mustaherukoita :) Hyvin sopivat banaanin kanssa yhteen mustaherukatkin ja annos sai aimo annoksen mm. C-vitamiinia. Flunssaisen kannattaakin suosia mustaherukkaa.

Jos et vielä ole tehnyt näitä herkullisia proteiinilettuja niin suosittelen! Sopivat hyvin niin aamupalalle kuin välipalaksi. Tällä kerralla blenderiin laitoin 2 luomu kananmunaa, kypsän banaanin ja1 rkl chiansiemeniä. Taikinan paistoin kookosöljyssä ja tässä vaiheessa taikinan joukkoon laitoin myös mustaherukat. 

Tarjoile pannukakut suosikkiherkkujesi kanssa. Omieni päälle laitoin banaania, chiapuddingia, luomu soijajugurttia ja trail mixiä- kaikki herkut :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti