sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Trainer Heaven & Marathon Expo



Jos ei täältä löydy tossuja, niin ei mistään! Ja mikä parasta, niin PALJON halvemmalla :) Nämä onnekkaat Niket päätyivät omaan ostoskoriini. Kevyt racertossu, joilla vedetään intervalleja- sitten joskus :) Taidan kuitenkin laittaa nämä jalkaan jo sunnuntaina, ja fiilistellä maratoonareiden viilettäessä Central Parkissa (siinä vaiheessa tuskin monikaan enää viilettää, heh ). Mielikuvaharjoittelua ensi vuodelle. Aina voi unelmoida :) 





Muistutan vielä sopivien lenkkitossujen tärkeydestä! Kannattaa kysyä vinkkiä ammattilaiselta, että varmasti saat omalle jalan mallille sopivat tossut. Kannattaa tunnustella kenkää jalassa ja testailla eri merkkejä- niissä on huomattavan paljon eroja. 

Usein tossun päähän suositellaan jättämään noin 1 1/2 cm vara, mutta tämäkin on yksilöllistä. Omissa tossuisani on noin 1/2 cm vara, enkä pystyisi juoksemaan yhtään isommilla tossuilla. Kerran ostin Asicsit 1 1/2 cm varalla, ja niissä jalka pyöri ja joka juoksun jälkeen oli rakot kantapäissä. Ne tossut jäivät käyttämättä.



Perjantaina kävin kurkkaamassa Marathon-expon. Porukkaa oli todella paljon- hyvä kun pääsi kunnolla eteenpäin. Esittelijöitö oli laidasta laitaan koko hallin täydeltä, mutta omat suosikkini olivat Suunto (tietenkin), Organic Avenue, Brooks ja Asics. Jopa Tiffanyltä voi ostaa "maratonkorun" kaiverruksella... Asicsen kisavaatteita oli tietenkin vaikka kuinka paljon- ja hinnat lähes 1/2 halvemmalla kuin Euroopassa. Kannattaa osallistua Nycin maratonille jo ihan expon takia ;) heh! 

BETTER IS... taululle sai käydä kirjoittamassa omia mietteitä. Hauskin oli ehkä tämä ex-miehelle "omistettu"...

            Believe in yourself and your dreams will come true!






If you can't find trainers from here, you probably won't find it anywhere! These Nike beauties came home with me :) Super light racers- cant wait to run again! 

Friday I went to Marathon Expo, and it was packed with runners and visitors. My favorite pistes were Suunto, Organic Avenue, Brooks and Asics. You can even get a Tiffany charme :) 


10 kommenttia:

  1. Ensi vuonna! Ihanat nuo Asicsin Racerit :) Tiffanyn koruja ostaa jo pelkästään söpön sinisen boksin vuoksi, hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes! Ehdottomasti :) Taalla on ollut koko viikon ihan mieleton fiilis ja mahtavat energiat. Arvaa vaan tekisko mieli olla itsekin viivalla ;) No, ensi vuonna sitten!

      Heidi

      Poista
  2. Varmana mahtava tuo Marathon expo! Ja nuo kaikki tossut, aivan upeita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kylla aivan huikea :) En muistanutkaan, etta se oli nain iso!
      Ihania urheiluvaatteita tossuista puhumattakaan. Ja niin paljon halvemmalla. Ensi vuotta odotellessa ;)

      Heidi

      Poista
  3. Hyvä, etten ole ainoa, joka kärsii turhan isoista lenkkareista. Tuntuma on mulle tärkeämpi, kuin suositeltava 1,5 sentin vara. Musta tuntuu, että sellaisissa töppösissä jalkakin on ihan väärässä kohtaa tossua. On muuten herkullisia kuvia! Mahtavaa loppureissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Poppis!

      Kiitos :)
      Samoin, kiva kuulla, etta on muitakin "sopivilla" tossuilla juoksijoita. Ihan kuin monoilla juoksis, jos jattaisin sen 1 1/2 cm varaa. Eika ole ikina ollut varpaiden kanssa ongelmia.

      Mukavaa alkavaa viikkoa :)

      Heidi

      Poista
  4. En kestä mitä tossuja, voi voi :) Ihania kuvia ja tunnelmia sieltä laittelet meille tänne pimeyden ja sateen keskelle. Ihanaa ja kiitos. Mahtavaa menoa sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Hansu,

      Kiitos, ja kiva jos piristaa :) On ollut kylla aivan ihana matka, ja nyt on inspiraatioita ja motivaatiota keratty vuodeksi eteenpain ;)

      Mukavaa alkavaa viikkoa :)

      Heidi

      Poista