tiistai 7. toukokuuta 2013

Pala raakakakkua, kiitos :)

Vihdosta viimein viime viikolla sain mahdollisuuden kayda Johan & Nystromin aivan ihanassa kahvilassa Katajanokalla. Jooga tunnin jalkeen nalissani haaveilin kahvilan raakaruoka brunssista. Olen kuullut, etta se on todella hyva, mutta harmikseni juuri talla kertaa sita ei ollut tarjolla. Kahvilassa jarjestetaan raakaruoka brunsseja kerran kuukaudessa. Toukokuun brunch oli jo taynna, ja seuraava vapaa poyta olisi vasta kesakuussa! Nama ovat siis todella suosittuja, ja olisikin kiva, jos naita jarjestettaisiin useamminkin! Vaikea tietaa ohjelmaa viela niin pitkalle... Paiva kerrallaan :)

Sisustus oli oikein viihtyisa ja lammin, ja poytia oli laitettu myos ulos. Ihanaa, kun tulee kesa ja voi taas nauttia lounasta ulkona! Vaikka talla kertaa jainkin ilman brunssia, niin mukaan lahti kuitenkin pala suussa sulavaa raakakakkua :)







Finally last week, I had a chance to go to Johan & Nystrom's coffee shop. After a yoga class I was starving and dreaming of their raw food brunch. I've heard that it's so yummy... but this time they didn't have it... They actually have it only once a month, and next available table is in june! So it's really popular, but I have no idea what I will be doing in june... Day by day :)

Deco was really nice and warm, and they have tables outside too. I am so happy that summer is coming, and we can enjoy the lunch outside. Even if I didn't have the brunch this time, I was glad to have a piece of raw cake to take home with me :) 


2 kommenttia:

  1. Heips, sa olet mun suosikkibloggari!

    Oih, raakaruokabrunssi kuullostaa ihanalta! Pitaiskohan nyt jo buukata brunssi heina- tai elokuulle? ;-)

    Mista se raakakakku oli tehty?

    Mukavaa paivanjatkoa,
    s

    VastaaPoista
  2. Moikka Sari,

    ja kiitos :) Eiko kuulostakin ihanalta... harmi vaan,etta niita on vain kerran kuussa. Mun raakakakku oli tehty tyrnista ja lakritsista, oli oikein hyvaa :)

    Kiitos samoin :)

    Heidi

    VastaaPoista