lauantai 25. toukokuuta 2013

One Beautiful Morning...

Aikaisemmin talla viikolla aamulenkilla metsan siimeksessa ja jarvimaisemissa... Voiko aamu paremmin alkaa? Useita vuosia metropolien sykkeessa; Lontoo, Amsterdam, New York... mutta nyt nautin yha enemman ja enemman kiireettomyydesta ja hiljaisuudesta. Rakastan etenkin metsaa ja jarvimaisemaa. Mita useammin paasen metsan rauhaan, sita enemman kaipaan sinne takaisin... Talla aamulenkilla teki mieli pysahtya ja nauhoittaa metsan aania ja linnun laulua, mutta tuskin fiilis olisi yhta hyvin tallentunut kannykkaan. Toivottavasti naiden kuvien avulla ymmarratte mita tarkoitan - Yksi kuva kertoo enemman kuin tuhat sanaa :)

Matkustuskuume tosin vaivaa saannollisin valiajoin, mutta onneksi matkustaminen on nykyaan helppoa, ja matkaan paasee pienellakin budjetilla. Pian on taas aika pakata laukut seuraavalle matkalle ;)






Pienia  polkuja kiemurrellessa ei ehdi miettia juuri muuta, kuin sita mihin jalan seuraavaksi laittaa. Sen verran epatasainen oli maasto; kivikkoa, puiden juuria, kaatuneita puita jne. Viimeiset kilometrit juoksin sorateita, ja sielta sitten bongasin kevaan ensimmaisen kaarmeen, joka auringon paisteessa kollotteli keskella tieta! Matelijoista en  valita ollenkaan... ja juuri naiden takia on aina hyva pitaa kyypakkausta mukana, varsinkin yksin juostessa! 


Tassa pienta infoa, jos kyy puree... 




2 kommenttia:

  1. Ihana rauha näissä kuvissa! Paitsi toi käärme..yöks! Kesä , metsä ja järvi on kyl niin parhautta!

    VastaaPoista
  2. Metsassa mieli lepaa ja on niin ihanan rauhallista. Siella on ihan parasta juosta! Ainoa juttu on vaan noi kaarmeet... yok!

    VastaaPoista