lauantai 23. helmikuuta 2013

Viikonlopun Aamupalatestausta ja treenit...

Rahkasetista eri versioilla on muotoutunut mun vakkari aamupala. Mulla on vahan "huono tapa" pinttya samoihin kaavoihin, ja samalla aamupalalla saatetaan menna kyllastymispisteeseen asti! Pitkaan soin vain puuroa, sitten smootheja ja nyt rahkaa... Vuodenajoillakin on tosin vaikutusta siihen mita tekee mieli! Valilla on siis hyva poiketa tutuista jutuista, ja testata jotain uutta/erilaista! Nyt otinkin ohjelmaksi testata erilaisia aamupaloja, ja miten ne vaikuttavat treenaamiseen! Tasta tulossa siis postauksia! 

Rahkasetti on siina mielessa helppo valinta, silla se on nopea tehda ja sulaa nopeasti, jos esimerkiksi treenaan heti aamusta... Ei tassa appelsiinin kuorimisessakaan tosin kauaa mennyt... mutta yleensa en tykkaa syoda aamulla leipaa! Silloin kun syon leipaa, niin levitteena paalla kaytan avocadoa! Jos et ole viela testannut niin kannattaa kokeilla... ja viela kurkkua paalle! Nam :) Avocadosta saa hyvia rasvoja, ja maistuukin hyvalle! 

Taman setin jalkeen, noin reilut pari tuntia myohemmin, lahdin tekemaan paivan treenia. Tanaan treenivuorossa oli reilun tunnin juoksulenkki... ja intervalleja, jotka keksin kesken lenkin ihan ex tempore... Tein 15 minuutin alkulammittelyn ja sen jalkeen 4x 600m (taman jalkeen Garminista loppui akku), loppuun tein viela 1x 5min ja 1x3 min vedot... loppuverkkana 15min kevytta juoksua! Koko treeniin meni aikaa noin 1h 10min. 

Aamupalasta sain hyvin energiaa juoksuun, ja ruoka oli hyvin ehtinyt jo "sulamaan" ennen treenia! Ennen juoksutreenia ei kannata syoda kovin raskaasti tai ruoka jaa vatsaan "holskymaan" , ei ollenkaan kiva tunne! Tama saattaa jaada viikonlopun aamupalaksi, silloin kun aamulla ei ole kiiretta! 

Mika on sun lemppari aamupala? Oletko kaavoihin kangistunut? ;)





Weekends breakfast! Usually I always have the same thing; quark/plain yogurt with some berries and trail mix! Sometimes I get stuck with my favorite things... till I get bored! So sometimes its good to try/make different things.

Today I had some orange slices with avocado/cucumber toast. I don't usually like to eat bread in the morning, but if I have, I like to spread some avocado on it! If you haven't tried it yet, you have to! Its so yummy, and filled with good fats!

What is your favorite breakfast? Stuck with the same thing? ;)

7 kommenttia:

  1. Moikka,

    Sulla on ihania ruoka- ja liikuntapostauksia. Luen naita niin paljon mieluummin kuin joissain muissa blogeissa esiintyvia 'paivan asu'-postauksia :-)

    Ma olen todellakin kaavoihin kangistunut. Ennen urheilua aamuisin ei yleensa mitaan, korkeintaan banaani. Urheilun jalkeen, usein jo lounasaikaan sitten tuorepuristettua mehua, pahkioita ja kaurapuuroa, niin ja tietty kahvia :-)

    Eli olen kaurapuurotytto talla hetkella.

    Mukavaa viikonloppua,
    Sari

    VastaaPoista
  2. Moikka Sari!

    Kiitoksia :) Jatan suosiolla "paivan asut" muotiblogaajille! Korkeintaan uusista sporttivaatteista saatan jotain laittaa!

    Ma olin kanssa pitkaan puurotytto, mutta parin vuoden jatkuva syominen sai aikaan totaalisen kyllastymisen! Nyt menossa rahkavaihe... Jotenkin hassua, koska olin pitkaan ilman maitotuotteita ja vielakin otan kalsiumit mieluummin muualta...

    Kiitos samoin :)

    Heidi

    VastaaPoista
  3. Sun sporttiasuja on kiva katella. Makin tykkaan muuten Lululemonista ;-)

    Juu, mulla on puurovaiheita aina valilla, varmaan taas pian tulee kyllastyminen ja sitten jotain muuta. Valitettavasti ma en tykkaa rahkasta...luonnonjugurtti kylla menis...

    Taa blogikulttuuri on aika mielenkiintoista seurattavaa. Ma luulen, etta se on kolmikymppisten (ja nuorempien) juttu. Mun ikaiset vanhukset ei kait kauheasti bloggaa??? Mutta tammoisia ihania informatiivisia ja ammattimaisia blogeja on kiva lukea. Joidenkin muiden blogien kohdalla valilla mietin, etta mita liikuu bloggaajan mielessa, jos aiheet paivasta toiseen pyorivat merkkivaatteiden, -laukkujen ja -kenkien ymparilla. Mutta jokaiselle jotakin, vai mita?

    S

    VastaaPoista
  4. Lululemon on ihana... Lontoossa kuulemma show room! Ja Euroopassakin pystyy nyt tilaileen ilman alytonta verotusta! :)

    Totta! Kaikki tyylillaan! :)

    VastaaPoista
  5. Hienoa! Me asuttiin yhdessa vaiheessa Kopiksessa Tanskassa ja muistan, kun tilasin pariin kertaan Jenkeista joogahousuja. Niille tuli kylla hirveasti hintaa, mutta kylla ne sitten kestaakin vuodesta toiseen. Taalla Singiksessa ne myy Lululemonia mun joogapaikassa Pure Yogassa. Ei ole halpaa taallakaan, mutta on ne niin hyvalaatuisia, etta kannattaa satsata.

    Toivotaan, etta joku alkaa pian tuomaan maahan Suomessa. Olen tosin ymmartanyt, etta ovat Lululemonilla tosi tarkkoja siita, kenelle antavat maahantuontioikeuksia...pitaa kait olla vahan isompi firma, etta voi tilata isompia eria kerrallaan.

    VastaaPoista
  6. Kaavoihin kangistunut.. kaurapuuroa raejuustoa ja jotain vielä ehkä sekaan. Tein äskö iltapalaksi niin hyvän smoothien, että melkeen tekis samaa mieli heti huomen aamulla.. mutta tiedän sillon kaipaavani puuroa :D:D Oon jo monesti miettiny, että voisin elää puurolla.. söisin vaikka aamusta iltaan jos se ois terveellistä. Mutta eihän ykspuoline ruokavalio oo.

    VastaaPoista
  7. Mulla oli kanssa pitkaan puurokausi, mut sitten tuli totaalinen kyllastyminen... nyt syon puuroa ehka pari kertaa kuukaudessa...

    Mun lemppari puuron keitin mantelimaitoon ja taateli sekaan pilkottuna! Namia... no nyt alkoi tekeen mieli puuroa :D

    VastaaPoista